FactoryMaster - termelésirányítási rendszer

Árajánlat készítéstől a számlázásig

A FactoryMaster egy magyar és angol felhasználói felülettel is elérhető, célzottan gyártó vállalkozások számára kifejlesztett díjnyertes, integrált termelésirányítási rendszer a gyártás tervezésére és szabályozására.

A rendszer gyártó vállalkozás teljes termelési folyamatát lefedi.

MES - Manufacturing Execution System

Image

Orchestrate - Munkák ütemezése rendszer

Grafikus ütemezés

Az Orchestrate – munkák ütemezése egy hosszú- (havi, éves, több éves), és rövidtávú (napi, műszak szintű) termelési terv előállítására alkalmas szoftver, amely részletes tervet generál arra vonatkozóan, hogy a munkalapok műveleteit mely konkrét időpontban, melyik erőforráson, milyen sorrendben, mennyiségben, milyen határidőre, stb. kell végrehajtani.

APS - Advanced Production Scheduling

FactoryMaster = ERP & MRP
kettő az egyben

A FactoryMaster ötvözi az ERP és az MRP rendszer funkcióit.

A FactoryMaster egy gyártó cégek számára kifejlesztett integrált termelésirányítási (MRP) rendszer, amely fókuszában a gyártás áll, de megtalálható benne minden olyan vállalatirányítási (ERP) funkció - kivéve könyvelés és bérszámfejtés -, amely szükséges a vállalkozás számára:

Image

Information

Azzal, hogy belép a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom a WinnerNet FactoryMaster Hungary Kft és az Access UK szellemi tulajdonát képezik. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos.