Termelésirányítás - MES: Manufacturing Execution System

A FactoryMaster egy olyan integrált termelésirányítási rendszer a gyártás tervezésére és szabályozására, amely gyártó, termelő micro- kis- és középvállalkozások számára került kifejlesztésre

A FactoryMaster MES: Manufacturing Execution System: Gyártásvégrehajtást támogató rendszer. A termelés folyamatát valós időben végrehajtó és követő számítógépes rendszer, amely az anyagáram folyamatát irányítja és felügyeli.

Segítségével a termelésvezető minden pillanatban nyomon követheti a gyártórészlegben folyó munkát, jelzéseket kap a gyártástervtől való eltérésről, és ezek alapján javíthatja a gyártás termelékenységét.

Kérjen bemutató most. Kapcsolati űrlap

A mai kor igényei, a vevői elvárások növekedése, felgyorsult szállítási igények illetve a globalizáció hatásai alapjaiban alakítják át a gyártó vállalkozások működését.

Egy mai termelő üzem csak átlátható működés mellett és gyors reakció idővel tud versenyképes maradni.

Ezt felismerve alkottuk meg a FactoryMaster termelésirányítási, gyártásvégrehajtó rendszert.

A rendszerben megtalálhatók a hagyományos vállalatirányítási rendszer funkciók az árajánlat készítéstől a kiszállításig, számlázásig.

Amiben többek vagyunk, és amitől a FactoryMaster Manufacture Executive System (MES) az három olyan terület, amelyre szintén kiterjed a rendszer, úgymint gyártásirányítás, humánerőforrás irányítás és minőségirányítás.

Felfogásunk szerint ez említett funkciókat nem szabad szigetszerű informatikai megoldásokkal támogatni. A FactoryMaster felfogása szerint az MES integrált részeként kell kezelni.

 

MRP - anyagszügséglet tervezés bemutató videó ...

 

A FactoryMaster rendszer funkció bővebben: Funkciók